Schuifraam: PremiSlide 76

KOMPAKT –  EFFICIENT en VEELZIJDIG als schuifraam en -deur.

PremiSlide 76 is een veelzijdig schuifsysteem en is een uitbreiding van het KÖMMERLING 76 AD-systeem.

Het schuifsysteem biedt veel nieuwe mogelijkheden dankzij de beperkte plaatsinname, perfect toepasbaar in kleinere ruimtes en garandeert maximale lichtinval. Met een Uf-waarde van 1,4 W / (m²K) in de standaarduitvoering bereikt men de beste energetische waarde in zijn klasse.

Daarnaast is er dankzij een speciaal beslag, de “ECO SLIDE”, en dit in samenwerking met onze partner Siegenia, een nieuw schuivend sluitsysteem mogelijk. De SOFT CLOSE (in optie) demper remt de vleugel net voor zijn eindstand af en trekt deze vleugel zacht in de definitieve sluitstand. Deze demper behoedt de gebruiker voor mogelijke letsels indien het schuifraam te hard zou gesloten worden. Bovendien zorgt de demper ook voor minder slijtage bij veelvuldig gebruik.

Het innovatieve systeem biedt ook zeer goeie thermische isolatie en dankzij de grote glaspartijen verkrijgt men optimaal zonlicht.

De PremiSlide zal u niet alleen bekoren door zijn elegant design en tal van ontwerpmogelijkheden maar ook door het grote aanbod aan kleuren. Naast klassiek PVC wit en crème zijn folies mogelijk met houtdessin, unikleuren en metaal kleuren.

Optioneel kan u kiezen voor de AluClip, de voordelen van een kunststofprofiel gecombineerd met aluminium voorzetschalen.

Kortom de voordelen zijn:

• Kompact en meer ruimte bij het openen
• Grote glas oppervlakken
• Gevarieerde ontwerpmogelijkheden
• Efficiente ventilatie

 

BEKIJK DE FOLDER ONLINE - KLIK HIER