Vouwwand: PremiFold 76

PREMIFOLD 76 – ontdek meer levenskwaliteit.

PremiFold 76 biedt een complete oplossing als innovatief vouwwand systeem met een bouwdiepte van 76 mm. Ramen en deuren beïnvloeden uw persoonlijke leefruimte. Een vouwwand zorgt  ervoor dat u nog meer kan genieten van uw tuin, balkon of terras. De uitvoering kan zowel als raam of deur zijn, waarbij de maximale elementgrootte  4,50m B x 2,30m H bedraagt.

Het nieuwe systeem maakt het  gamma van het 76-systeem nog completer.  KÖMMERLING, trouw aan zijn strategie, beantwoordt aan een steeds veeleisender wordende vraag en vertegenwoordigt vandaag, meer dan ooit, het beste aanbod op de markt.

De uitvoering kan zowel als raam of deur zijn, waarbij de maximale elementgrootte  4,50m B x 2,30m H bedraagt.

Bij de PremiFold 76 kan het element volledig  weggeschoven worden. Ideaal als toegang  naar een tuin, terras of balkon. In tegenstelling tot een schuifdeur is er bij de vouwwand geen vast gedeelte waardoor de doorgang even groot wordt  als het raam zelf.

De specifieke glijdichting zorgt tevens voor een perfecte dichtheid van de vouwwand. Gesloten  houdt dit systeem alle weersomstandigheden buiten en open kan u nog meer genieten van de buitenlucht.  De verborgen scharnieren zorgen voor een professionele en stijlvolle afwerking.

U kan kiezen uit het breed  kleurengamma van het standaard 76 mm systeem.

Kom zeker langs op onze stand op BATIBOUW – paleis  4 – 319 en ontdek in primeur dit nieuw systeem.

 

Vouwwand systeem.

  • Venster- of deursysteem met 76 mm bouwdiepte.

  • Maximale afmetingen4,50 m B x 2,30 m H.

  • Onzichtbaar „profine“ beslag.

  • Eenvoudige bediening.

  • Kleurprogramma 76 mm systeem.